Şevki YILMAZ

Şevki YILMAZ

Hepimiz İsmail Heniyye’yiz!

Hepimiz İsmail Heniyye’yiz!

Bismillahirrahmanirrahım

Bizleri; Yeryüzünün en üstün ve en şerefli varlığı insan olarak yaratan, akıl nimetiyle donatan, sayısız nimetlerinin en üstünü Müslümanlardan kılan ve kurduğu Dünya ve diğer Âlem sofrasında sayısız nimetleriyle yaşatan ve tüm nimetlerinin hesabını hepimize bir nefes yakın olan ölümümüzle başlayan Kabir Hayatımızdan itibaren Ahiret ’in büyük buluşma ve duruşma gününde soracak olan Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza hamd ve Eşsiz Önderimiz, Sevgili Resulümüz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Resul Efendilerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Hocalarımıza, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olan Mümin kardeşlerimize, Din ve Vatan muhafızı Şehid ve Gazilerimize salat ve selam olsun.

Nisan ayı sonlarında, İzzettin el Kassam Hazretlerinin manevi varisi olan Şehid Şeyh Yasin Hazretlerinin talebesi ve dava kardeşi İsmail Heniyye kardeşimle İstanbul'da ruberu görüşmek ve kucaklaşmak nasip olmuştu.

Kendisi, evlatları ve torunlarını alçak siyonistin kahpe saldırısıyla şehid vermişti.
Biz, kendisine başsağlığı ve taziye dileklerimizi arzederken yüzünden hiç kaybolmayan o tebessümüyle bize; "Bize taziyede bulunmayınız, bizi tebrik ediniz. Şehadetle taçlanan bir son hepimizin arzusudur." demiş ve bu kahraman korkusuz liderin cevabı bizi hiç şaşırtmamıştı!

Sözlerine devamla Ana Hayat yasamız Kur'an-ı Kerim'den Ahzab Suresi'nin 23. Ayetini okudu:
“Mü’minlerden öyle (kahraman, mert ve metin) er kişiler vardır ki, Allah üzerine yaptıkları ahde (iman, itaat ve cihad sözlerine) sadakat gösterdiler; böylece onlardan kimi adağını gerçekleştirip (Hakk uğrunda canını vermiştir), kimi de (gönülden cenneti ve şehadeti arzulayıp ) beklemektedirler. Onlar hiçbir vazgeçme ve yan çizme (bedel ve bahanesi) ile (Allah adına verdikleri sözlerini) değiştirmemişlerdir!”

Ve sözlerini "Allah, bizlerede şehadet makamını lütfetsin" diye bitirmişti.

İşte bu Hakk'a adanmış cesur adamlardı Siyonist emperyalistlerin 107 yıldır Filistin topraklarında kanlı emellerinin gerçekleşmesine engel olanlar.
İşte böyle ricallerden (adamlardan) oluşuyordu şanlı Filistin Davası’nın neferleri.
Onların fedakarlıkları sonucu Kudüs, El Halil, Tulkarim, Ramallah, Gazze düşmüyor ve vampir siyonistler Anadolu'ya 107 yıldır yol bulamıyorlar.
Vallahi onların kadın, erkek, genç, yaşlı mukavemetleri olmasa Fırat'tan Nil'e bu coğrafya kan banyosu olurdu.
Kardeşim Tayyip bey boşuna "Gazze bizim için ileri karakoldur" manasına gelen sözleri sarfetmedi.

İşte bu ricalden biri, yüzakımız, mücahid İsmail Heniyye kardeşimiz, daha dün elele tutuşup, kucaklaştığımız o mücahid "RİCAL'UL GAYB" dan oldu.
Allahımız duasını kabul etti ve şehadete makamına kavuştu.

Ne mutlu O'na.
Bizlere okuduğu ayeti kerimenin kendi üzerinde tecelli ettiği bir kul olarak Şehidlik makamına kavuştu.
Allahımızın Gazze'li şehidlerden Cennette kurduğu o kutlu orduya nefer oldu.
Bize bir nur, karanlıklar ve tuzaklarla dolu yolumuza meşale oldu.
Şimdi bu yazıyı O mübareğin şehid naaşının kılınacağı cenaze töreninin yapılacağı Katar/Doha yolunda uçağa binmeden evvel ellerim ve kalbim titreyerek yazıyorum.
Ey şehid oğlu şehid!
Şehid Heniye!
Bizim gibi gafil acizler; sizin gibi diri, ölümsüz şehidlerin cenaze namazını kılacağız.
Size karşı mahçubuz ve yüzümüz öne eğik.
Vallahi sizin aşkınıza, azminize, cihadınıza, sadakatinize, şecaatinize şahidiz, siz de n'olur bize şahid olunuz.
Ve sizinde bize teselli vererek söylediğiniz gibi; "Vallahi kalbimiz, ruhumuz ve tüm varlığımızla ve inşAllah yarında bedenen ve fiilen olmak kaydıyla sizinleyiz. Yolunuz, yolumuzdur!"
Emanetiniz, emanetimizdir!
Ve sizin ispat ettiğiniz gibi "varlığımız, Aksa ‘mızın varlığına fedadır!"
Tüm dünya müslümanlarına yaptığınız çağrı size yapılan kahpe suikastinde zamanlamasında büyük etkiye sahiptir. Çağrınıza uyacak ve tüm dünya müslümanları 3 Ağustos cumartesi bulvarlara Caddelere ve sokaklara koşarak sözünüzü yere düşürmeyeceğiz.
Vakti geldiğinde Kudüs'e koşmak için.
Makamınız âli olsun
Şehadetiniz kutlu.
Allahımız, Filistin Devletimizin Lideri İsmail Heniyye kardeşimizin Şehadetini Mübarek kılsın.
Mekanını Sevdikleri ve Sevenleriyle Cennet eylesin.
Şehadet nimetini bizede ihsan buyursun! Amiin
Yaşasın Filistin Davamız!
Kahrolsun Siyonist Katiller ve İşbirlikçi Münafıklar!
Yaşasın Zalimler için Cehennem!

Nefsimizde, ailemizde ve ülkemizde “İslam Sözleşmesi ”nin uygulanması, Mescid-i Aksa’mızın, Osmanlıcamızın özgürlüğü ve tatil olması dileğiyle...
Selam, sevgi ve duayla

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şevki YILMAZ Arşivi